Wie zijn wij

Liberty Gasturbine Holland is in haar oorsprong opgericht in 1989 door Michel Kooij. In 1994 maakte de onderneming de overgang van high performance producten naar gasturbines.
 
Liberty Gasturbine Holland (LGH), is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en onderhouden van verschillende machines voor diverse grondapplicaties. Hoofdkenmerk van deze machines en applicaties is, dat ze altijd worden aangedreven door een gasturbine of straalmotor. Iedere machine van LGH wordt bestuurd door een geavanceerd digitaal besturingssysteem ontwikkeld door een zusterbedrijf van LGH, Liberty Control Systems.

Op basis van zeer ruime ervaring en een praktische aanpak werken wij nieuwe ideeën en concepten uit. Wij laten ons daarbij op voorhand niet (af)leiden door tijd- en geldverslindende onderzoekstudies, rapporten, gebaseerd op louter theorie.

Wij leveren producten die perfect aansluiten op uw wensen in combinatie met een uitstekend kwaliteitsniveau met een eerlijke prijs en een servicegerichte aanpak.

Waar wij ons in onderscheiden, is het feit dat wij naast het testen op specificatie, doortesten tot maximaal resultaat. Omdat wij de enige zijn die een grote verscheidenheid biedt aan gasturbine grondapplicaties, is innovatie en engineering een zeer belangrijke factor

Onze moderne huisvesting is voorzien van een complete testfaciliteit, met een constante voorraad van reserveonderdelen en een voorraad aan gasturbines, variërend van thrust motoren tot free power gasturbines.

Liberty Gasturbine Holland is een flexibel bedrijf met directe communicatie lijnen. Sinds 2011 is LGH een erkend leerbedrijf.


Laatste nieuws

03/02/2017

Laatste nieuws

17/11/2016