Speciale Producten

Videoscoop

Liberty Gasturbine Holland biedt een videoscoop service aan waarbij wij met een profesionele videoscoop inspecties aan het inwendige van machines kunnen uitvoeren. Na een inspectie ontvangt de opdrachtgever een rapport met foto's of videomateriaal. Eventueel kunnen wij de rapportage voorzien van een aanbeveling of conclusie.

Gedetailleerde videoscoop opname            videoscoop (boroscoop)           

Naast de inspectie van turbines kunnen wij inspecties en onderzoek uitvoeren in tal van verschillende machines. Vraag naar onze voorwaarden.  
 

Tunnelplug


Een speciaal product van Liberty Gasturbine Holland is een opblaasbare tunnelplug waarmee een tunnel in slechts enkele minuten kan worden afgesloten.
 
Er is nu een tunnelplug leverbaar waarbij de tunnel in slechts enkele minuten kan worden afgesloten. In principe is er voor elke tunnel één of meerdere plug(gen) leverbaar waarbij het mogelijk is dat deze permanent in de tunnel wordt aangebracht. In geval van een calamiteit hoeft er bijvoorbeeld alleen nog maar op een knop te worden gedrukt om de tunnel af te sluiten. Alle vormen zijn leverbaar. 
 
Tunnelplug
 
P.E.S.I
 
Door middel van een door Liberty Gasturbine Holland ontwikkeld Program of Extensive Service and Inspection wordt een duidelijk beeld verkregen over de conditie van een gasturbine of turbojet motor.
Met een PESI worden alle kritieke punten gecontroleerd, zoals ophanging van de motor, bevestiging van elektronische contacten, aansluitingen van olie en brandstof, tevens wordt er een videoscoop inspectie verricht van de verbrandingskamer en de draaiende delen. Tijdens een eventuele testrun wordt o.a. vibratie gemeten.
Ook worden olie monsters genomen ter analyse door een erkend laboratorium.
 

Turbine Response System 2500 Aerosol Generator (TRS2500AG)

Een aerosol generator is een high flow aerosol blusmethode bestaande uit één of meerdere kachtige turbojet straalmotoren. Liberty Gasturbine International levert straalmotoren en de besturingstechniek die toegepast worden toegepast in deze aerosol generatoren. In omringende landen worden deze aerosol generatoren algemeen gebruikt voor brand- en rookbestrijding. Met name voor koeling van grote tanks is een aerosol generator bij uitstek de beste koelmethodiek. Liberty Gasturbine Holland BV leverd de techniek voor bijvoorbeeld de TurboLöscher en alle TRS2500 systemen.
 
    

Neem contact op voor een uitgebreide (engelstalige) brochure van de TRS2500AG. 

Besturingssystemen


Control system program
Een deel activiteit van Liberty Gasturbine International is de ontwikkeling en productie van industriële besturingssystemen. Alle door Liberty geproduceerde machines zijn voorzien van een zeer gebruikers vriendelijk besturingssysteem waarmee alle veiligheidsvoorzieningen gewaarborgd zijn. Met een dergelijk besturingssysteem wordt de bediening van een gasturbine aangedreven machine vereenvoudigd tot een aan- en uitknop. voor aanvullende informatie, klik hier.

Laatste nieuws

03/02/2017

Laatste nieuws

17/11/2016