Kennisplatform

In de 27 jaar dat de Liberty organisatie bestaat, heeft zij door haar ervaring een zeer specifieke expertise opgebouwd op het gebied van het gebruik van gasturbines in relatie tot het bestrijden van branden.
Bijvoorbeeld het vooruitstrevend denken op gebied van brand- en rookgasrepressie nodigt uit tot groter denken.
Rookgasanalyse, rookkleuren analyse, rookintensiteit, vermogens van brand, buitenaanval, rookgasbestrijding, bluswatertekort, infrastructurele problemen vormen aspecten waarmee vooral beleidsmakers te maken hebben.
Het veilig blussen van grote branden door een buitenaanval is erg actueel. Deze vorm van repressie kan goed worden uitgevoerd met behulp van high-flow inertisatie en high-flow aerosol generatoren. Steamexfire BV heeft een ruime ervaring mee en kennis mee opgedaan.
Rook vormt steeds meer een gevaar en overlast voor de burger. Een aerosol generator (TRS2500AG) kan hiertegen een goed alternatief vormen.
Diverse onderzoeken zijn uitgevoerd door diverse instanties uit Nederland, Duitsland, Amerika en Australie. Graag delen wij de praktische kennis.
 
Tevens hebben wij een ruime ervaring en kennis van reductietandwielkasten om de hoge toerentallen van een gasturbine te reduceren naar ieder gewenst en bruikbaar toerental.
Een van onze specialisaties is een geautomatiseerd machinebesturingssysteem voor gasturbinetoepassingen voor grondapplicaties.
 

Laatste nieuws

03/02/2017

Laatste nieuws

17/11/2016