Samenwerking

Liberty Gasturbine Holland BV heeft diverse samenwerkingsovereenkomsten met strategische businesspartners. Deze samenwerkingen resulteren voornamelijk in versterking en uitbreiding van vakkennis.
 
Onze klanten bevinden zich in Holland, België, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Noorwegen, Oekraine, USA, Zuid Afrika, China, India, Australië, Brazilië, Chili, Mexico, Rusland en Canada.

Nederland
Svitzer Salvage
Svitzer is een maritieme salvage organisatie, die betrokken is bij het bergen van schepen en bij het blussen van branden op grotere schepen. Svitzer heeft vestigingen over de gehele wereld.

Wolfswinkel Reiniging
Vanaf de zomer 2013 heeft Wolfswinkel de klanten activiteiten (loonwerk) van Liberty Gasturbine Holland overgenomen. Met een nieuwe, ultra moderne SurfaceJet machine voert Wolfswinkel SurfaceJet werkzaamheden uit voor haar klanten en voor de klanten van Liberty.
 
Duitsland
Liberty Gasturbine Holland is de leverancier van de gasturbines en besturingstechniek voor alle TurboLöschers die onderandere in gebruik zijn bij raffinaderijen en petrochemische bedrijven zoals BASF, Wacker Chemie, Currenta, OMV, BTF.

Polen
C.S.R.G.
Centralna Stacja Ratownictwa Górniczego (C.S.R.G.) is de nationale Poolse reddingbrigade voor de Poolse mijnindustrie. Daarnaast geeft C.S.R.G. trainingen aan mijnreddingbrigades  uit de hele wereld. Steamexfire systemen maken deel uit van de apparatuur die gebruikt wordt voor het blussen van mijnbranden.
 
USA
Micon Mining/Phoenix 1 Response
Phoenix is een belangrijke organisatie op het gebied van mijnbranden in de USA. Veelal wordt haar expertise ingeroepen tijdens een mijnbrand. De samenwerking tussen Liberty Gasturbine Holland/Steamexfire en Phoenix resulteert in de beschikbaarheid van de capaciteit van 50 m3 per seconde aan inert gas voor mijnbranden aldaar.
 
Oekraïne
Steamexfire is betrokken bij de leveringen en verkoop van Steamexfire systemen in de Oekraine.  
 
Australië
Steamexfire BV werkt samen met Queensland Mines and Rescue Services  (Q.M.R.S.) en de Safety in Mines Testing and Research Station (Simtars) in Queensland. Beide organisaties zijn ‘s werelds meest toonaangevende organisaties op het gebied van gaschromatografie, het analyseren van rookgassen om zo de conditie van een ondergrondse mijnbrand te analyseren. 
 Laatste nieuws

03/02/2017

Laatste nieuws

17/11/2016