Wie zijn wij

Liberty Gasturbine Holland is in haar oorsprong opgericht in 1989 door Michel Kooij.
Liberty Gasturbine Holland (LGH), is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en onderhouden van verschillende machines voor diverse grondapplicaties. Hoofdkenmerk van deze machines is dat ze altijd worden aangedreven door een gasturbine of straalmotor. Iedere machine van LGH wordt bestuurd door een geavanceerd digitaal besturingssysteem met een eventueel draadloos bedieningspaneel. De door ons geproduceerde machines kenmerken zich door een eenvoudige, praktische bediening.

Wij leveren producten die aansluiten op uw wensen in combinatie met een uitstekend kwaliteitsniveau en een servicegerichte aanpak. Waar wij ons in onderscheiden, is een praktische aanpak en het feit dat wij zelf gebruikerservaring hebben met onze machines. Hierdoor zijn wij in staat om u gedegen te adviseren bij de aanschaf en het gebruik van onze machines. Innovatie en engineering zijn de belangrijkste pijlers van onze machines.

LGH werkt samen met toonaangevende internationale partners op het gebied van brandbestrijding en heeft een netwerk aan businesspartners voor de buitenlandse markt.

Wij bieden onze relaties een totaalpakket: ontwerp op basis van klantenwens, engineering, constructie, verkoop, nazorg, onderhoud en service. Kortom, geen derde partijen; alles onder één dak.

Onze moderne huisvesting is voorzien van een complete testfaciliteit met een constante voorraad van reserveonderdelen en een voorraad aan gasturbines, variërend van straalmotoren tot free power gasturbines.

Wij zijn actief op de volgende marktterreinen:

  • Industriële brandbestrijding
  • Wegenbouw, autotestbanen
  • Desinfecteren en ontsmetten
  • Gasturbine onderhoud en service
  • Gasturbine besturingen
  • Calamiteiten inzet

Liberty Gasturbine Holland is een flexibel bedrijf met directe communicatielijnen, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Liberty Gasturbine Holland is een erkend leerbedrijf.

Naast het leveren van machines beheren wij een scala aan industriebrandbestrijding machines zoals een high flow fog generator (TRS2500FOG) en een high flow inert gas generator (Steamexfire) voor directe verhuur voor calamiteitenbestrijding.